Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου, τη δράση «Μέρες Υγείας και Πρόληψης» για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Η διοργάνωση αυτή έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική τους υγεία και υλοποιείται από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς.
Οι πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν προληπτικές και διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις, να λάβουν μέρος σε βιωματικές δράσεις και να ενημερωθούν για θέματα σχετικά μετηνπροστασία της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Γ. Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διοργανώνουμε στο Δήμο μας για δεύτερη συνεχή χρονιά τη δράση «Μέρες Υγείας και Πρόληψης», ως συνέχεια μιας σειράς πρωτοβουλιών που αφορούν στην υγεία. Σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά στους δωρεάν προληπτικούς ελέγχους και στις δράσεις ενημέρωσης σε θέματα υγείας, αφού η γνώση και η πρόληψη μπορούν να σώσουν ζωές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτή η δράση, καθώς και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας που στηρίζουν τους δημότες μας με κάθε τρόπο».

Δηλώσεις συμμετοχής:
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 09.00 έως 14.00, στα τηλέφωνα: 2103426414, και 2109422927.
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Προηγούμενο άρθροΕπισκέφθηκε και ενημερώθηκε κλιμάκιο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου
Επόμενο άρθροΠάνω από 800.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ανακατασκευή στο «Σπίτι του Ηθοποιού»