Ένα ακόμη πολιτιστικό καλοκαίρι, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και παραδοσιακούς χορούς έχει προετοιμάσει ο Δήμος Διονύσου για τους δημότες του.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των «Μικρών Διονυσίων» που μαζί με τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ αποτελούν ένα σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για το Δήμο μας.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Διονύσου με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και θεατρικές ομάδες. Επίσης ο Δήμος θα φιλοξενήσει το 15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής. Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, έχει ως εξής:
– «ΗΛΕΚΤΡΑ» του Σοφοκλή, Θεατρική Παράσταση του «Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς» σε σκηνοθεσία Έλντας Φλέγκα.
16-19/6, Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00
– «Αλησμονώ και χαίρομαι… θυμάμαι και δακρύζω», Ετήσια Διήμερη Πολιτιστική Εκδήλωση από το Κέντρο Πολιτισμού «Χορεύρεσις».
18 & 19/6, ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου, ώρα έναρξης 20:30
– Συναυλία των σπουδαστών της Μουσικής Σχολής και της Παιδικής – Νεανικής χορωδίας του Δήμου Διονύσου για την εκπαιδευτική χρονιά 2021 – 2022.
20-23/6, Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00
– ΚΛΗΔΟΝΑΣ 2022, Αναβίωση του Μικρασιατικού Εθίμου του Αϊ Γιάννη του Κλήδονα από τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Κρυονερίου».
24/6, Σταυροδρόμι Αγίου Παντελεήμονος & Φιλελλήνων, Κρυονέρι, ώρα έναρξης 21:00
– Παραδοσιακοί Χοροί από το Σωματείο Παραδοσιακών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών «ΧΟΡΟΠΑΙΓΝΙΟ»
4/7, Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00
15ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00
– «Ατρείδες Εν Συντομία» των Γ. Ριζόπουλου και Ε. Μπαλωμένου, σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη, από τη «Δημοτική Θεατρική Ομάδα Αγίου Στεφάνου» (25, 26 & 30/6).
– «Ποια Ελένη» των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Αθανασιάδου, από το «Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Αγίου Δημητρίου» (27/6).
– «Ιφιγένεια… Εν Γένει» της Λ. Δημητρακοπούλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεγαίτη, από την Ομάδα Θεάτρου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (28/6).
– «Καλιφόρνια Ντρίμιν» του Β.Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία Εύης Σιδέρη, από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας – Ρέντη (29/6).
– «Ο Λύκος» της Κ.Καφετζή, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (1/7).
– «Ποτέ δεν είναι αργά» της Ε.Δρακοπούλου, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου «Εν Δράσει» (2/7).
– «Της τρελής» του Π.Νικολαΐδη, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη (3/7).

Προηγούμενο άρθροΦ. Αλεξάκος *:Η απόπειρα να χαρίσουν 45.000 € σε εργολάβο, απόδειξη της καθεστωτικής νοοτροπίας Περιφέρειας και Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθροΈνα ακόμη σημαντικό έργο για Λάρισα και Καρδίτσα