Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση- συζήτηση της δράσης «Ημέρες Γειτονιάς» τηςδημοτικής παράταξης της Αγίας Βαρβάρας«Η δική μας πόλη».
Ο επικεφαλής της παράταξης , τ. δήμαρχος μ Γιώργος Καπλάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σοφία Κοσμίδου, Θεμιστοκλής Ντάβιος, Τασούλα Πετράκου, Σάββας Σαββίδης, και στελέχη της παράταξης συναντήθηκαν στην πλατεία «19 Μάη» και συνομίλησαν με δημότες.
Σύμφωνα μ΄ ανακοίνωση τους, «τα κυριότερα θέματα που τους απασχολούν και συζήτησαν ήταν η παντελής έλλειψη καθαριότητας, η δυσοσμία που πλήττει την πόλη μ, η μη ανταπόκριση του δήμου σε αιτήματα συμπολιτών μας, όπως το κλάδεμα των δέντρων και η παροχή κάδων απορριμμάτων. Επίσης, αγωνιούν για τα αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας και παραβατικότητας, για την έλλειψη κοινωνικής πρόνοιας με τη μη χορήγηση του ΤΕΒΑ και για την υπολειτουργία των ΑΤΜ, που δυσχεραίνει την καθημερινότητά τους, λόγω της απουσίας τραπεζών από τον δήμο μας.
Η παράταξη «Η δική μας πόλη» κατέγραψε τα προβλήματα των συμπολιτών μας και τις ανησυχίες τους, εξέφρασε τη συμπαράσταση και την κατανόησή της, και επισήμανε πως πρωταρχικό μέλημα, μέσω της δράσης αυτής, είναι να συζητήσουμε με τους δημότες και να αποφασίσουμε από κοινού για την επόμενη ημέρα»αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Προηγούμενο άρθροΜε 15 οχήματα κ.α φέτος , ο Δήμος Πεντέλης στη μάχη της πυροπροστασίας
Επόμενο άρθροΕγκαινιάστηκε το Μουσείο Θεάτρου και Τραγουδιού «Ανακρέων» στο Γέρακα