Σε μία δύσκολη περίοδο για όλη την κοινωνία, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ξεκίνησε φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά τη λειτουργία των δύο ιστορικών κινηματογράφων, το «Σινέ Κήπος» και το «Σινέ Νέα Μασκώτ», προσφέροντας «ανάσες» πολιτισμού και δροσιάς, με ασφάλεια στους ανοιχτούς θερινούς κινηματογράφους του.
Οι δύο κινηματογράφοι θα προβάλλουν φέτος νέες παραγωγές αλλά και τις οσκαρικές ταινίες του χειμώνα ώστε οι θεατές να χαρούν την έβδομη τέχνη.
Το πρόγραμμα των κινηματογράφων, Σινέ Κήπος (210 4810790) και Νέα Μασκώτ ( 2103459531), ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί ενημερωθεί και από τις ιστοσελίδες του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης: www.dimosmoschatou-tavrou.gr και www.kedmt.gr
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε τα εξής: «Ξεκινάμε νωρίς φέτος τις καλοκαιρινές κινηματογραφικές προβολές ώστε να απολαύσετε τη μαγεία της 7ης τέχνης στους δύο θερινούς μας κινηματογράφους: στο «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο, Πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (Μεταμορφώσεως) και στη «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων). Διατηρούμε τα εισιτήρια σε όσο το δυνατόν χαμηλά επίπεδα με διαφοροποιημένες τιμές για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών».

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για την Ενεργειακή Κρίση και την Αυτοδιοίκηση διοργανώνει η « Πεντέλη Πόλη Πρότυπο»
Επόμενο άρθροΑναβαθμίζεται και ξαναγίνεται αυτόνομο το πρώην « Λοιμωδών»