Με τον χαιρετισμό και το καλωσόρισμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου προς τους δημότες και τους επισκέπτες, που είχαν κατακλύσει την πλατεία Δημοκρατίας, για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ξεκίνησαν ουσιαστικά οι γιορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σκύδρας.
Η Δήμαρχος στο σύντομο λόγο της τόνισε τη σημασία των γιορτινών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται μέσα σε κλίμα αγάπης, σύμπνοιας, συμπερίληψης κι αλληλεγγύης για να προσφέρουν χαρά και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους και ταυτόχρονα για να στηρίξουν και να ενισχύσουν την αγορά που είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει κατοίκους κι επισκέπτες.
Ευχαρίστησε τους φορείς και συλλόγους που βρίσκονται στο πλευρό του Δήμου για την πραγματοποίηση από κοινού όλων των δράσεων ώστε να προσφέρουν χαρά και ψυχαγωγία και δημιουργώντας ταυτόχρονα ευχάριστες στιγμές που θα αφήσουν όμορφες μνήμες στα παιδιά, σ΄αυτήν την τρυφερή ηλικία. Ευχαρίστησε επίσης τους συνεργάτες της: την Ιωάννα Βέργου, τον Σάκη Γίτσα και τον Πρόεδρο της Σκύδρας Άκη Αντωνιάδη, τους υπαλλήλους του Δήμου, τη Φιλαρμονική, τους επαγγελματίες που βρίσκονται στην πλατεία κι όλους όσοι συμμετείχαν στην πρώτη μέρα των εκδηλώσεων.
Ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές με υγεία και προκοπή και το νέο έτος να είναι πιο δημιουργικό και καλύτερο για όλον τον κόσμο.
Κάλαντα και γιορτινές μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική, ο Άγιος Βασίλης που υποδέχονταν τα παιδιά στο σπίτι του, οι ψυχαγωγικές δράσεις, η μεγάλη παιχνιδούπολη, τα καταστήματα της πλατείας με την ποικιλία των γιορτινών ειδών, τα εδέσματα και τα ποτά, η «χιονισμένη» ατμόσφαιρα, η αναπαράσταση της φάτνης της Βηθλεέμ, οι φωτογραφίες και τα βίντεο δημιούργησαν ένα πανέμορφο κι ευχάριστο σκηνικό που θα συνεχιστεί και θα εμπλουτίζεται με νέα δρώμενα όλες ημέρες μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΜεγάλο πλήθος στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Ηρακλείου