Γαϊτανάκια, διαδραστικά εργαστήρια χειροτεχνίας, αλευρομουτζουρώματα, ξυλοπόδαρους, μουσική και χορό, περιλαμβάνει το 30ο Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.
Το Τριώδιο ανοίγει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί με εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά στην κεντρική πλατεία Ρέντη και στην πλατεία Κουμπάκη. Διαγενεακό πρόγραμμα προκαρναβαλικών δράσεων έχει ετοιμάσει η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας ,Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου.
Πιο συγκεκριμένα τα Α’ και Β’ ΚΑΠΗ θα γνωρίσουν στα παιδιά παραδοσιακά ήθη και έθιμα της Αποκριάς με τρόπους ευρηματικούς και με πολλές εκπλήξεις. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 17 Μαρτίου με την κεντρική παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στο Ρέντη.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης υπογραμμίζει:
«Με ενθουσιασμό προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος σ’αυτή τη γιορτή που πρωταγωνιστεί το κέφι και η χαρά. Στο 30ο Καρναβάλι του Δήμου μας, το μεγαλύτερο Καρναβάλι της Αττικής, έχουμε ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους. Τα ΚΑΠΗ της πόλης μας θα συνομιλήσουν με τα παιδιά ζωντανεύοντας την παράδοση. Χρωματιστές παρελάσεις, μουσικά και χορευτικά δρώμενα , καρναβαλικά παιχνίδια θα απλωθούν σε όλη την πόλη. Σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες αποκριάτικες στιγμές».

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν rapid test στο δήμο Λεβαδέων
Επόμενο άρθροΗ ανάδειξη των γεωλογικών και φυσικών μνημείων της Μυτιλήνης στόχος της Δημοτικής Αρχής Χριστόφα