Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου, συνολικού ύψους 5.099.177 € , η οποία έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και ξεκινάνε άμεσα οι οικοδομικές εργασίες, που αναμένεται να διαρκέσουν 18 μήνες μέχρι την πλήρη αποπεράτωση του έργου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τον κυρίως αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου, θα υπάρχει και ένας όροφος (ισόγειος από την πλευρά της οδού Ικαρίας) με επιπλέον χώρους προπόνησης αλλά και υπόγειο γκαράζ για την εξυπηρέτηση αθλητών και κοινού.
“Χρειάστηκαν πολλά χρόνια προσπαθειών, μελετών, ετοιμασίας φακέλων, εγκρίσεων, αδειών, διεκδικήσεων χρηματοδότησης και πολλών πολλών ακόμα, μέχρι να υπάρξει το αποτέλεσμα αυτό που γέμισε τη Δημοτική αρχή με μεγάλη χαρά και περηφάνια” τονίζεται σ΄ανακοίνωση του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι εργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο, καθώς και στο Υπουργείο Εσωτερικών και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», που καλύπτει εξολοκλήρου τη δαπάνη για το έργο.

Προηγούμενο άρθροΠαραβατικότητα και αντικοινωνική στάθμευση στη συνάντηση Σιαφάκα με Αστυνομικό Διευθυντή Άρτας
Επόμενο άρθροΟλοκληρώνεται η αποκατάσταση της Βίλας Λουμίδη στο Μαρούσι