Στους «δρόμους» έβγαλε τους κατοίκους της Καλλιθέας ,ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων, η ανικανότητα της διοίκησης Κάρναβου και οι αποφάσεις της , που έχουν οδυνηρές συνέπειες για την πόλη.
Για πρώτη φορά στα 7 χρόνια της θητείας της , πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων ενάντια στους σχεδιασμούς της .
Συγκεκριμένα , δεκάδες κάτοικοι , της περιοχής όπου βρίσκεται το πάρκο, στη Μεγαλουπόλεως , διατράνωσαν , σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν , ότι δεν θα περάσει το καταστροφικό σχέδιο της διοίκησης Κάρναβου.
Εξαιτίας της ανικανότητας της να βρει ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ , κατάλληλους χώρους για τη στέγαση νηπιαγωγείων , τώρα που οι σχετικές προθεσμίες εξαντλήθηκαν και είναι υποχρεωμένη να εφαρμοσθεί και στην Καλλιθέα η δίχρονη προσχολική αγωγή , θέλει να «φυτέψει» 4 λυόμενες αίθουσες και μια αίθουσα γραφείων στο πάρκο επί της οδού Μεγαλουπόλεως 41.
Στη συγκέντρωση των κατοίκων δεν τόλμησε να παραστεί ο ίδιος ο κ. Κάρναβος . Αλλά έστειλε όμως τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κώστα Καλογερόπουλο . Ο οποίος όταν είπε στους πολίτες τι θα γίνει , πυροδότησε κανονικό ξεσηκωμό.


« Θα περάσετε πρώτα από πάνω μας» του φώναξαν οι κάτοικοι , καθιστώντας σαφές τις πρόκειται να συμβεί αν εξακολουθήσει η Δημοτική του Αρχή να επιμένει στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου .
Στη συγκέντρωση ήταν παρόντες και μίλησαν επίσης , οι επικεφαλής και εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης , στο Δημοτικό Συμβούλιο . Και συγκεκριμένα ο Κώστας Ασκούνης ,ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος,ο Χρήστος Ιωαννίδης και η Νανά Ιορδανίδου.
Όλοι τους , εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση τους στο καταστροφικό σχέδιο της διοίκησης Κάρναβου και δήλωσαν ότι στηρίζουν και θα είναι στο πλευρό των κατοίκων για την αποτροπή του.
Ασκούνης
Ειδικότερα ο πρώην δήμαρχος κ. Ασκούνης , επισήμανε ότι ο κ. Κάρναβος είχε στη διάθεση του , 4 ολόκληρα χρόνια να βρει κατάλληλους χώρους για τη στέγαση νηπαιγωγείων και δεν το έπραξε.
«Τέσσερα χρόνια μετά την ψήφιση του Νόμου για τη δίχρονη προσχολική αγωγή και ο Δήμος Καλλιθέας είναι ένας από τους 5 δήμους της χώρας που δεν την έχει εφαρμόσει» και τώρα καλείται να το πράξει , είπε.
«Εμείς, αλλά και οι εκπαιδευτικοί έχουμε εδώ και πολύ καιρό καταθέσει εναλλακτικές προτάσεις για οικόπεδα που υπάρχουν στην πόλη μας, ώστε να κατασκευαστούν εκεί σύγχρονα Νηπιαγωγεία. Ενώ επανειλημμένως, τόσο εμείς όσο και οι άλλες παρατάξεις, θέσαμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Αρχή αγνόησε τις προτάσεις μας» τόνισε .
«Η πρωτοφανής αυτή καθυστέρηση και αδράνεια» της , είναι , είπε που « αναγκάζει σήμερα τη Δημοτική Αρχή να καταφύγει σε αποσπασματικές και πρόχειρες λύσεις όπως την τοποθέτηση προκάτ αιθουσών στο πάρκο επί της οδού Μεγαλουπόλεως , καταστρέφοντας το μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της περιοχής» υπογράμμισε μεταξύ άλλων .