Οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά και Κορδελιού Εύοσμου καλούν μαζικά τους πολίτες σε «Αγώνα Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» προαναγγέλοντας έτσι μια μεγάλη δράση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου .
Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στον 6ο Αγώνα με παρόμοιο συμβολισμό, καθώς από το Μάιο του 2015 χιλιάδες δρομείς έτρεξαν με αφετηρία και τερματισμό τα δύο πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Καρατάσιου και έστειλαν το μήνυμα για απόδοση και αξιοποίησή τους για τους πολίτες.
Ο «Αγώνας Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» συνδιοργανώνεται από τους τρεις όμορους δήμους της δυτικής πλευράς της πόλης και περιλαμβάνει διαδρομή 10χλμ και 5χλμ που θα ενώνει τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου (ώρα έναρξης 11.00 π.μ. και 11.30 π.μ. αντίστοιχα) και θα έχουν αφετηρία το στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και αγώνες 2 χλμ και δυναμικού βαδίσματος & Α.Μ.Ε.Α. (ώρα έναρξης 11.40) που θα έχουν αφετηρία στον παράπλευρο δρόμο στα δεξιά της οδού Λαγκαδά και τερματισμό στο Καρατάσιου.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται οι αιτήσεις κατάρτισης στη μελισσοκομία και αρωματικών φυτών
Επόμενο άρθροΈχουν «πακέτο” οι φοιτητές δημότες των Βριλησσίων