Το πρώτο μεγάλο τριήμερο καλοκαιρινό event του Δήμου Κατερίνης με δράσεις στην Παραλία, στην Ολυμπιακή Ακτή και στον Κορινό έρχεται στις 9, 10 & 11 Ιουνίου. Ο λόγος για το “Θέρος”, την πρώτη καλοκαιρινή πολυθεματική γιορτή που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Τουρισμού.
Πιο συγκεκριμένα, το «ΘΕΡΟΣ», στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2023, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς του Τουρισμού υπόσχεται ένα καλοκαιρινό τριήμερο γεμάτο μουσική, χορό, δράσεις για τα παιδιά και πολλά άλλα!
«Το “Θέρος” έρχεται να επενδύσει μία πρωτότυπη προσπάθεια που φιλοδοξούμε να καταστεί θεσμός στην παραλιακή τουριστική ζώνη της Κατερίνης. Ένας θεσμός με ζωντάνια που πέρα από τον εορταστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα του θα αποτελεί, κάθε χρονιά και πιο δυναμικά, το σημείο έκφρασης κάθε ντόπιας δημιουργίας και ενεργητικότητας. Στόχος, οι επισκέπτες μας να ζουν την όμορφη εμπειρία του καλοκαιριού αναγνωρίζοντας την γνήσια, ποιοτική και πολύχρωμη ταυτότητα του Δήμου Κατερίνης που έχει το προνόμιο να βρίσκεται στη σκιά του μυθικού Ολύμπου» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.
«Σχεδιάσαμε την βάση μιας καλοκαιρινής γιορτής που φέτος θα σημάνει την έναρξη του καλοκαιριού στις πανέμορφες ακτές μας, στην Παραλία, στην Ολυμπιακή Ακτή και στον Κορινό, στις 9, 10 και 11 Ιουνίου! Το “Θέρος” δημιουργεί εικόνες καλοκαιρινές, διασκέδασης και ζέστης. Παράλληλα όμως, αν αναλογιστούμε την γραμματική ανάπτυξη και το σύνολο των παραγώγων του, σκιαγραφεί και άρα επικεντρώνεται σε όσους μοχθούν εργασιακά κατά την θερινή περίοδο. Τιμούμε λοιπόν τον τουριστικό κλάδο του Δήμου Κατερίνης, συνεργαζόμαστε και τον αναδεικνύουμε!» τονίζει από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μαρία Τερζίδου, η οποία διευκρινίζει ότι η έμπνευση για το “Θέρος”, μία αρχαιοελληνική λέξη που παραπέμπει στην ελληνική μυθολογία, συνδέεται με τον επιβλητικό Όλυμπο και τη φτερωτή θυγατέρα του μυθικού θεού Ήλιου.

Προηγούμενο άρθρο1,4 εκατ. ευρώ για τη ριζική ανακατασκευή του “Κλειστού” της Ιτέας
Επόμενο άρθροΚαθαρίζονται στην Αττική σηματοδότες και πινακίδες από αυτοκόλλητα και ” γκράφιτι”