Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον βουλευτή Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ και εκπροσώπους των βουλευτών Ηρακλείου, Βασίλη Κεγκέρογλου και Βοιωτίας, Γιώργου Μουλκιώτη, συμμετείχε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι», στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Βασικό αίτημα των εργαζομένων, που πραγματοποίησαν την 24ωρη πανελλαδική απεργία, είναι η διασφάλιση όλου του υπάρχοντος προσωπικού, μετά από 20 χρόνια συνεχούς κοινωνικής προσφοράς στους αδύναμους συμπολίτες μας.
Ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική στήριξη της δημοκρατικής παράταξης στους εργαζομένους του «Βοήθεια στο Σπίτι» και την συνέχιση του αγώνα στο πλευρό τους.
Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με αλλεπάλληλες πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει τόσο εντός όσο εκτός Βουλής, στέκεται αρωγός στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις κοινοβουλευτικές και νομοθετικές παρεμβάσεις προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας και να μην βρεθεί στο δρόμο κανένας εργαζόμενος του στο «Βοήθεια στο Σπίτι».

Προηγούμενο άρθροΕύσημα Πλακιωτάκη σε Αρναουτάκη για τις διεθνείς πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Κρήτης για την ενίσχυση της νησιωτικότητας
Επόμενο άρθροΚάποια μικρή Κοινότητα είναι ο δήμος Αγ. Βαρβάρας;