Σε μια θερμή ατμόσφαιρα, γεμάτη ενθουσιασμό και μηνύματα αγάπης, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Γαλατσίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ».

Ειδικότερα, με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις που περιλάμβαναν μεταξύ άλλων απαγγελίες ποιημάτων, ευχές, τραγούδια από τη χορωδία και παραδοσιακούς χορούς.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κα. Γεωργία Κιτσίνη, αφού έκοψε την βασιλόπιτα, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ υγεία και αγάπη και αναφέρθηκε στη σημασία της προσφοράς των ηλικιωμένων στην κοινωνία και στην ευγνωμοσύνη που νιώθουμε όλοι για τη συνεχή υποστήριξη τους σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αττικής κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γαλατσίου κ. Πέτρος Μαγκανάρης και κα Πετρούλα Παπαγεωργίου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των μελών για ένα ευτυχισμένο νέο έτος και με σχέδια για τις επόμενες κοινές γιορτές, δράσεις και εκδρομές.

Προηγούμενο άρθροΣτο επίκεντρο των νέων έργων στον Πειραιά η A΄Δημοτική του Κοινότητα
Επόμενο άρθροΣυμμετοχικές δράσεις πολιτών σ΄όλο το δήμο Ηρακλείου βασικό πρόταγμα της Δημοτικής Αρχής Καλοκαιρινού