Home Δήμοι Θλιβερό ρεκόρ ενεργών κρουσμάτων στην Καλλιθέα

Θλιβερό ρεκόρ ενεργών κρουσμάτων στην Καλλιθέα


Την 3η θέση με τα περισσότερα ενεργά κρούσματα από τους 66 δήμους της Αττικής κατέχει δυστυχώς η Καλλιθέα (https://www.protothema.gr/greece/article/1110727/koronoios-13700-energa-krousmata-stin-attiki-se-poious-dimous-kalpazei-i-pandimia/).
Σύμφωνα με την παραπάνω ανάρτηση στις 31 Μαρτίου , τα ενεργά κρούσματα ανέρχονταν σε 332.
Και αυτό , με τη διοίκηση Κάρναβου, ένα χρόνο τώρα που είναι σ΄ εξέλιξη η πανδημία , έχει αρκεστεί να τα περιμένει όλα από τα κράτος .
Ακόμη και τα τεστ κορωνοιού σε εργαζομένους του δήμου , ξεκίνησε να τα κάνει με μεγάλη καθυστέρηση , παρότι είχε ήδη επιχορηγηθεί με περισσότερα από …1 εκατομμύριο ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών .
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι όλο αυτό τον χρόνο , ούτε μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποκλειστικά για το θέμα αυτό δεν έχει πραγματοποιήσει . Ούτε καν ως θέμα ανάμεσα στα άλλα της κάθε συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου δεν το έχει θέσει.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και στη συνεδρίαση της 31/3 του Δημοτικού Συμβουλίου και παρότι γνώριζε το θλιβερό «ρεκόρ» κρουσμάτων που καταγράφει η πόλη της , δεν είχε για την πανδημία κανένα θέμα πχ για ύπαρξη κάποιου έκτακτου σχεδίου ή οτιδήποτε άλλο , στην Ημερήσια Διάταξη
Καμία οργανωμένη συζήτηση , κανένα ολοκληρωμένο σχέδιο ή πρωτοβουλίες , στους 12 μήνες που διαρκεί η πανδημία.Ούτε καν επιτήρηση των μέτρων περιορισμού
Επίσης , ούτε καν σε μια απλή ενημέρωση για το πόσα είναι τα κρούσματα δεν προέβαινε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , ο κ. Κάρναβος .
Το μόνο που ένα χρόνο τώρα πράττει , ως « Πόντιος Πιλάτος» , είναι να περιμένει τον ΕΟΔΥ να κάνει μαζικούς ελέγχους . Που ούτως ή άλλως θα έκανε . Όπως πράττει πανελλαδικά σε κάθε περίπτωση ,που καταγράφεται αύξηση κρουσμάτων .

Exit mobile version