Απολογισμό της μέχρι τώρα σύμπραξης της με τη Δημοτική Αρχή Ελισάφ αλλά και του έργου που έχουν επιτελέσει τα συγκεκριμένα στελέχη της , που έχουν αναλάβει θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του δήμου , πραγματοποίησε , με τηλεδιάσκεψη , η δημοτική παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ».
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της , « δόθηκε η ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Ιωαννιτών και τις ενέργειες της παράταξης ως συμπράττουσα παράταξη της δημοτικής αρχής».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση , αρχικά, τοποθετήθηκαν οι πρόεδροι που διευθύνουν τους οργανισμούς του Δήμου, ΔΕΥΑΙ και ΟΚΠΑΠΑ, κκ. Άρης Μπαρτζώκας και Δημήτρης Πάνου, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για την πορεία των οργανισμών.
Στη συνέχεια τα μέλη της παράταξης που μετέχουν σε συμβούλια και επιτροπές του Δήμου προέβησαν σε σύντομο απολογισμό.
Εκφράστηκαν επίσης οι απόψεις όλων των μελών για τη σημερινή εικόνα του Δήμου Ιωαννιτών, μεταφέροντας στους δύο δημοτικούς συμβούλους τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες .
Τέλος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση , « τα μέλη της παράταξης συμφώνησαν ότι η παρουσία των στελεχών μας στη δημοτική ομάδα και τα ΔΣ των οργανισμών όπου συμμετέχουν κρίνεται επιτυχημένη και θα συνεχιστεί με ζήλο και μοναδικό στόχο την επίλυση προβλημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».