Δεκτός στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη από την Α.Θ. Παναγιότης, τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο, έγινε το Μ. Σάββατο ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στο πλαίσιο προσκυνηματικής επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Έδρα της Μητρός Εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.
Η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου έγινε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα στην Αίθουσα του Θρόνου.
Ο κ. Τσακίρης ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο για την ευκαιρία της συνάντησής τους και μετέφερε στον κ.κ. Βαρθολομαίο τις θερμότερες ευχές των Δημοτών του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Από την πλευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος, εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του Δημάρχου Ωραιοκάστρου και ζήτησε από τον κ. Τσακίρη να μεταφέρει τις θερμές ευχές, την πατρική αγάπη και την ευλογία του προς όλους τους πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Ο κ. Τσακίρης απηύθυνε τέλος πρόσκληση προς τον κ.κ. Βαρθολομαίο να επισκεφθεί τον Δήμο Ωραιοκάστρου, την οποία ο Οικουμενικός Πατριάρχης έκανε εγκαρδίως αποδεκτή.

Προηγούμενο άρθροΑνακάλυψε την …Αμερική η Αθήνα, με καθυστέρηση δεκαετιών
Επόμενο άρθροΤέλος τα χρήματα στο “Τρίτσης” αν και 150 δήμοι έχουν πάρει ελάχιστα έργα