Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από τις εικόνες του εγκλωβισμένου οχήματος στην πλημμυρισμένη λεωφόρο Ποσειδώνος και του παρακείμενου 8ου Δημοτικού Σχολείου στις Τζιτζιφιές και η νεροποντή της 23η Νοεμβρίου , ήρθε να τις επαναλάβει, τονίζει σ΄ανακοίνωση της , η παράταξη « Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» , επικεφαλής της οποίας είναι ο Θεόδωρος Ψαλιδόπουλος.
Όπως καταγγέλλει , οι αίθουσες του 3ου Νηπιαγωγείου γέμισαν και πάλι με νερά και λάσπες, ενώ ο παραλιακή λεωφόρος πλημμύρισε στο ίδιο σημείο. «Γιατί; Διότι, τα αντιπλημμυρικά έργα, στην επίσπευση των οποίων ο κ. Περιφερειάρχης ορκιζόταν προ διμήνου απλώς δεν εκτελέστηκαν, ενώ ο ίδιος προωθεί νέα παράταση για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ανάπλασης του Παραλιακού μετώπου» υπογραμμίζει και προσθέτει:
«Έκθετος και συνυπεύθυνος γι’ αυτή την εξευτελιστική κατάσταση είναι, όμως, και ο Δήμαρχος Καλλιθέας. Αφού “επιθεώρησε” βιαστικά πριν από δύο περίπου μήνες την εξέλιξη των αντιπλημμυρικών έργων, ώστε να δημιουργήσει μια ευκαιρία για να φωτογραφηθεί, ο Δήμαρχος του Facebook δεν έκανε απολύτως τίποτε άλλο για να συμβάλλει πρακτικά στην επίσπευση των έργων και την αντιπλημμυρική προστασία των Τζιτζιφιών. Η συμμαχία με τον κ. Πατούλη φαίνεται ότι προέχει για τον κ. Κάρναβο» καταγγέλλει . η “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας”.
Επίσης ζητά « έν όψει του παρατεινόμενου αδιεξόδου, πολιτική λύση για την άμεση υπέρβαση της αδυναμίας και των ποικίλων σκοπιμοτήτων της διοίκησης που εμποδίζουν το Δήμο Καλλιθέας να πρωταγωνιστήσει στην αναβάθμιση της ζωής των πολιτών και την εγγύηση της αναπτυξιακής προοπτικής των Τζιτζιφιών».
Όπως υπογραμμίζει « αυτή η πολιτική λύση είναι η συνένωση όλων των δημιουργικών και προοδευτικών δυνάμεων της Καλλιθέας και η άμεση κινητοποίηση τους για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης».

Προηγούμενο άρθροΛ.Ρογγανάκη: Άμεση προτεραιότητα η ενημέρωση των γυναικών για τα δικαιώματα τους και τις επιλογές που έχουν
Επόμενο άρθροΓ. Παπαδημητρίου: Κοροιδεύει την κοινωνία ο Μπάμπαλος