Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου, με ανακοίνωση των Περοφερειακών Συμβούλων της , Θ. Πετράκου και Δ. Δρούγκα καταγγέλλει ” την πρωτοφανή εκφοβιστική ενέργεια του υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη να καλέσει δια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής σε απολογία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής με την κατηγορία της “παράβασης καθήκοντος με δόλο”, επειδή δεν άσκησαν έφεση κατά πρωτόδικων δικαστικών αποφάσεων ευνοϊκών για τους 34 “συμβασιούχους – covid”.
Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια του κ. Βοριδη δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Οφείλουν πρώτα απ’ όλα και η ΚΕΔΕ και η ΕΝΠΕ να συνεδριάσουν άμεσα όπως και όλα τα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια και να αποφασίσουν σε συντονισμό με τους εργαζόμενους στους Δήμους και τις Περιφέρειες σε αγωνιστικές αντιδράσεις ενάντια στην φασιστικής έμπνευσης εκφοβιστικής ενέργειας του υπουργού Εσωτερικών”.
Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου , δηλώνει, ” αλληλέγγυα στους Δημοτικούς Συμβούλους και τη Δήμαρχο του Αγίου Δημητρίου Αττικής η οποία και οι οποίοι δεν έκαναν καμμία παράνομη ενέργεια. Αντίθετα μάλιστα όπως τονίζει και η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ “επέλεξαν να στηρίξουν το Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της Αυτοδιοίκησης και την παραμονή στην εργασία τους εργαζομένων που κρίνονται αναγκαίοι για την ελάχιστη καθημερινή λειτουργία υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή στο Χαιδάρι ενάντια σε μονάδα παραγωγής ενέργειας στον Σκαραμαγκά
Επόμενο άρθροΡιζική ανατροπή ” δεδομένων” και δημοτικού σκηνικού στην Αγ. Βαρβάρα με Ν. Πιερακέα-Γενναία απόφαση Γιάγκα