Δημόσιο κάλεσμα συνεργασίας από τώρα , εάν εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής , απηύθυνε από τώρα , ο Νίκος Χαρδαλιάς, δηλώνοντας ότι θέλει να επαναλάβει τη συναίνεση που είχε πετύχει στο δήμο Βύρωνα ως δήμαρχος γ επί τρεις θητείες (2002-2014).
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον κ. Δανίκα για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , ανακοίνωσε ότι « την επόμενη μέρα θα καλέσω και τον Γιώργο Ιωακειμίδη, και τον Γιάννη Σγουρό, και τον Γιάννη Πρωτούλη να συνεργαστούμε για τα ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια. Μόνο με συνεργασίες, μόνο με συναντίληψη μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά στη λύση των προβλημάτων», υπογράμμισε
Θα επιζητήσει ανάφερε συνεργασίες , σημειώνοντας «το ίδιο έκανα και όταν ήμουν δήμαρχος Βύρωνα. Σε μια περιοχή που ήταν χαρακτηρισμένη αριστερή, υπήρχε ένα σωματείο εργαζομένων δώδεκα χρόνια που η πλειοψηφία ανήκε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Κι όμως, ακόμα και μέσα από τη συμφωνία ότι διαφωνούμε σε μερικά πράγματα, βάλαμε τις κόκκινες γραμμές μας, βάλαμε το σχέδιό μας και μπορέσαμε και φέραμε αποτελέσματα. Δώδεκα χρόνια, κάθε μέρα, στα εργοτάξια, έξω στον κόσμο, στην κοινωνία, στις γειτονιές. Εχω δυσανεξία στο γραφείο. Οσοι με ξέρουν και με παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια το έχουν καταλάβει. Τα προβλήματα δεν λύνονται από το γραφείο. Δύο ώρες χρειάζεται το γραφείο. Μετά χρειάζεται να είσαι έξω, μαζί με τον κόσμο. Γιατί η επαφή με τον κόσμο σε βοηθά να γίνεις και καλύτερος άνθρωπος. Και όσο καλύτερος γίνεσαι ως άνθρωπος, τόσο πιο καθαρό μυαλό έχεις για να παίρνεις κρίσιμες αποφάσεις στις κρίσιμες στιγμές».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΟι μεγάλες αλλαγές στις Περιφέρειες με το νέο νόμο-Αποφασιστικές οι Επιτροπές των ΠΣ-Τι προβλέπει για αντιπεριφερειάρχες και « ανεξάρτητους»