Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης φθορών που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο της Θήβας εξαιτίας των χιονοπτώσεων και της κακοκαιρίας κατά τους χειμερινούς μήνες.
Οι παρεμβάσεις είναι σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται σε διάφορες οδούς εντός του αστικού ιστού της πόλης, τόσο στο κέντρο (Αναπαύσεως, Θ. Βρυζάκη, Δίρκης), όσο και στις υπόλοιπες συνοικίες, όπως του Ταχίου.
Ανάλογες εργασίες είναι σε εξέλιξη και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Θηβαίων (Βάγια, Πλαταιές και Θίσβη), με στόχο τη συντήρηση και αντικατάσταση του ασφαλτικού τάπητα σε σημεία όπου παρατηρούνται φθορές(λακκούβες, καθιζήσεις κ.λπ).
«Παρεμβαίνουμε σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, επιδιώκοντας τη βελτίωση των υποδομών στο σύνολο του Δήμου Θηβαίων. Σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των Κοινοτήτων πασχίζουμε για τη σταδιακή αναβάθμιση του οδικού δικτύου στο σύνολο του Δήμου», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Προηγούμενο άρθροΜέχρι 2,7 εκατομ ευρώ σε κάθε δήμο από το πρόγραμμα «Έξυπνες Πόλεις» που ξεκινά .Οι κατηγορίες και οι δράσεις
Επόμενο άρθρο“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές Μοσχάτου – Ταύρου