Κάθε πέρασμα του Περιφερειακού Δημοτικού Κινηματογράφου στα χωριά του Δήμου Κιλκίς μοιάζει με μουσική γιορτή, που τις νότες της σχηματίζουν το στοργικό ενδιαφέρον της οικογένειας και τα αυθόρμητα παιδικά χαμόγελα.
Οι μικροί φανατικοί του φίλοι περιμένουν ανυπόμονα και πριν πέσει το σούρουπο ‘’εκστρατεύουν’’ στους χώρους προβολής για να δουν την επιλεγμένη για αυτούς ταινία, παρέα με τους γονείς και με τους παππούδες και τις γιαγιάδες.
Η μεγάλη οθόνη του Δημοτικού Περιφερειακού Κινηματογράφου θα κρατήσει συντροφιά στους μικρούς σινεφίλ και σε όλη την οικογένεια τις πρώτες ζεστές αυγουστιάτικες βραδιές.
Οι κινηματογραφικοί προβολείς ρίχνουν το φως τους την ερχόμενη εβδομάδα σε Μεγάλη Βρύση, Επτάλοφο, Πλαγιά, Μαυρονέρι και Μάνδρες, με δύο αγαπημένες ταινίες που έχουν κερδίσει την καρδιά των θεατών! ‘’Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι’’ είναι μια υπέροχη επιλογή για τα παιδιά, γεμάτη περιπέτεια, την οποία θα διαδεχθεί η ιταλική κωμωδία ‘’Quo Vado? – Που πάω Θεέ μου;’’ με τις υψηλότερες εισπρακτικές επιδόσεις όλων των εποχών για την γειτονική μας χώρα.
Οι ταινίες προσφέρονται δωρεάν.
Το πρόγραμμα των επόμενων περιφερειακών προβολών, με σταθερή ώρα έναρξης στις 21:00, έχει ως εξής:
-Δευτέρα 1η Αυγούστου: Προαύλειος χώρος Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης
-Τετάρτη 3 Αυγούστου: Προαύλειος χώρος Κοινότητας Επταλόφου
-Πέμπτη 4 Αυγούστου: Πλατεία Πλαγιάς
-Παρασκευή 5 Αυγούστου: Προαύλειος χώρος Δημοτικού Σχολείου Μαυρονερίου
– Σάββατο 6 Αυγούστου: Προαύλειος χώρος πρώην Δημοτικού Σχολείου Μανδρών.

Προηγούμενο άρθρο19 θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας
Επόμενο άρθροΕκδηλώσεις σε Κ. Λεχώνια, Ν. Αγχίαλο και σε χωριά του Πηλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας