Συνάντηση με τους υποψηφίους πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΝΕΩΣΗ Επανεκκίνηση στο Δήμο Αμαρουσίου» κ. Τάσος Γιαννακόπουλος, λίγες μέρες μετά τις δημοτικές εκλογές.
Ο κ. Γιαννακόπουλος υποδέχθηκε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους στα γραφεία του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού και μετέπειτα ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο «Γαρδένια» στο κέντρο του Αμαρουσίου.
Ο κ. Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τους παρεβρισκόμενους για τη συμβολή τους στην προεκλογική περίοδο, εξέφρασε τις θέσεις της παράταξης αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδια και τις δράσεις της, αλλά και για τη συνέχεια του αγώνα από πλευράς του.
Στο γεύμα που παρατέθηκε οι άνθρωποι του συνδυασμού μοιράστηκαν ένα κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα. Ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα. Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν παρόντες και συμφώνησαν σε μια ισχυρή και οργανωμένη αντιπολίτευση προς όφελος των δημοτών.
Ο επικεφαλής εμφανίστηκε μεταξύ άλλων αισιόδοξος για το μέλλον της παράταξης «ΑΝΑΝΕΩΣΗ Επανεκκίνηση στο Δήμο Αμαρουσίου» και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:
“Από 01.01.2024 η ευθύνη που μας ανατέθηκε θα γίνει δουλειά. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ανεξάρτητος Συνδυασμός μας εξετέθη στους δημότες για δύο μήνες και εισέπραξε την τιμητική θέση της μείζονος αντιπολίτευσης. Βαριά η ευθύνη μας την επόμενη πενταετία αλλά θα είμαστε στοιχισμένοι με τον έλεγχο της διοίκησης και θα αναδείξουμε τις προτάσεις μας προς όφελος της πόλης. Από καρδιάς θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες, μέλη του Συνδυασμού μας. Μετά τη συζήτηση στα γραφεία μας ακολούθησε γεύμα προς όλους για τη συμμετοχή τους αλλά και την άριστη ανταπόκριση στο κάλεσμά μου για μια ακόμη φορά!”.

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε στην Κατερίνη η εγκατάσταση «Έξυπνων αισθητήρων» για τις κλιματικές συνθήκες
Επόμενο άρθροΚ. Ζαχαριάδης: Ο Πρωθυπουργός να αναλάβει τις ευθύνες του για την Αθήνα και να μην τις μεταθέτει στη Δημοτική Αρχή