Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας Μιχαήλ Άνθιμο Δήσσο επισκέφτηκε το Συμβουλευτικό Κέντρο Μυτιλήνης του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας κατά των γυναικών.
Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τη Νομικό, Εριφύλη Γιαννάκα, την ψυχολόγο, Δέσποινα Τηλεμάχου και την Σύμβουλο Υποδοχής, Μαριάνθη Συμινή για την λειτουργία της δομής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και συζήτησε τρόπους στήριξης του Κέντρου το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Β. Αιγαίου ΕΣΠΑ 2014-2020 και εντάχθηκε και στο νέο ΈΣΠΑ της περιόδου 2021-2027.
Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης δήλωσε:«Επισκεφτήκαμε με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη το Συμβουλευτικό Κέντρο της Μυτιλήνης και ενημερωθήκαμε για την λειτουργία του αλλά και τους τρόπους που μπορεί η Περιφέρεια να συμβάλλει περισσότερο στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών στήριξης των κακοποιημένων γυναικών. Ήδη υπέγραψα την συνέχιση της χρηματοδότησης και στο νέο ΕΣΠΑ και σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Κοινωνίκης Μέριμνας και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας θα σταθούμε αρωγοί στο σπουδαίο έργο που επιτελεί η δομή».

Προηγούμενο άρθροΟ 3ος αγώνας Race For Autism στο Καβούρι την Κυριακή 31 Μαρτίου
Επόμενο άρθροΚάθε βδομάδα δωρεάν τεστ-Παπ, στο Γαλάτσι