«Είμαστε δίπλα σας! Οι δημότες του Ωραιοκάστρου σας στηρίζουν. Εκ μέρους όλων, σας εκφράζω τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας». Αυτό το μήνυμα μετέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στους κατοίκους της Θεσσαλίας, που επλήγησαν πρόσφατα από καταστροφικούς σεισμούς.
Ο κ. Τσακίρης μετέβη στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές από τον Εγκέλαδο, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπύρο Αγναντή, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας, Βασίλη Κουκώνη, τον δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Γάτσα, τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Υποδομών Βόρειου Τομέα, Γιάννη Νάνο, την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας – Διοικητικών Θεμάτων, Ευφροσύνη Καρκαβανίδου – Σκρέτα, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους.
Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ενημερώθηκε για την κατάσταση και για τις ανάγκες στήριξης των κατοίκων. Ανέφερε στους συνομιλητές του πως στο Δήμο Ωραιοκάστρου ξεκίνησε εκστρατεία αλληλεγγύης και συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από πολίτες, συλλόγους και σωματεία, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων.
Από την πλευρά τους οι δύο δήμαρχοι, κύριοι Αγναντής και Γάτσας, ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, για τη στήριξη και του ζήτησαν να μεταφέρει τις ευχαριστίες τους προς τους δημότες του Ωραιοκάστρου.

Προηγούμενο άρθροΕτοιμάζεται το Ρέθυμνο για την επανεκκίνηση του τουρισμού
Επόμενο άρθροΕνεργειακή αναβάθμιση κοινωνικής δομής στο Δήμο Βάρης