Συναντήσεις, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα και με τον Υπουργό Εσωτερικών ,Μάκη Βορίδη, είχαν τις τελευταίες ημέρες οι δήμαρχοι της Καλλιθέας και του Μοσχάτου, Δημήτρης Κάρναβος και Ανδρεάς Ευθυμίου/
Με θέμα , τι άλλο , το έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου , όπου εξαιτίας του υψηλότατους κόστους ( άνω των …100 εκατομμυρίων ευρώ) της υλοποίησης της β΄φάσης του , κινδυνεύει να μείνει ημιτελές , μ΄ότι αρνητικό συνεπάγεται για αυτούς τους δυο δήμους και όχι μόνο.
Οι δυο δήμαρχοι ενημέρωσαν τους υπουργούς για τις θέσεις και τα ψηφίσματα των Δημοτικών Συμβουλίων τους , σχετικά με το θέμα αυτό και ζήτησαν την αρωγή τους για την επιτάχυνση του έργου, «πράγμα στο οποίο και οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν», όπως αναφέρει με ικανοποίηση ο κ. Κάρναβος .
Τόσα χρόνια όμως στο πολιτικό «κουρμπέτι» ο κ. Κάρναβος , θα έπρεπε να γνωρίζει ότι σημασία έχουν οι πράξεις και όχι η όποια έκφραση «κατανόησης» κλπ.
Και κάτι ακόμη. Η συνάντηση με τον κ. Βορίδη , τι σημασία είχε; Δεδομένου ότι για όλα τα θέματα που άπτονται της Αυτοδιοίκησης , με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη , δεν έχει αρμοδιότητα; Αντιθέτως αρμόδιος αποκλειστικά είναι ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών , Στέλιος Πέτσας , με τον οποίο ΔΕΝ συναντήθηκαν!