Παρουσία πλήθους κόσμου, που παραβρέθηκε στο Πευκοδάσος Μελισσίων, η Δήμαρχος Πεντέλης και Επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δήμητρα Κεχαγιά παρουσίασε, τους 73 Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.
Πρόκειται για 31 γυναίκες και 42 άνδρες που αποτελούν μία πλήρη και ισχυρή ομάδα που εγγυάται τη συνέχιση του επιτυχημένου έργου της πρώτης θητείας της Δήμητρας Κεχαγιά, ώστε να συνεχιστούν όλα τα μεγάλα έργα και οι πρωτοπόρες δράσεις που θα πάνε την πόλη μας ακόμη πιο μπροστά.

Η Δήμαρχος Πεντέλης και Επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δήμητρα Κεχαγιά απευθυνόμενη στο πολυπληθές ακροατήριο αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο που πραγματοποιήθηκε κατά της διάρκεια της παρούσης θητείας λέγοντας :
Υλοποιήσαμε παρά τις δυσκολίες με προσήλωση το προεκλογικό μας πρόγραμμα, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών και παράλληλα να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. Είμαστε συνεπείς στις υποσχέσεις μας και υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων στην ιστορία της πόλης. Υλοποιούμε πάνω από 140 έργα, εξασφαλίσαμε μέχρι σήμερα 80 εκατ. ευρώ για έργα και διεκδικούμε άλλα 100.
Έχουμε μπει σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας, ως το 2030 και είμαστε μία από τις πρώτες πόλεις στη χώρα μας που προσπαθεί κάτι τέτοιο, γεγονός που θα φέρει ακόμη περισσότερες χρηματοδοτήσεις για την πόλη και τους κατοίκους της.

Η Δήμητρα Κεχαγιά καταλήγοντας τόνισε:
«Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι εδώ για να κάνει τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη. Με 73 συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν γνώσεις, εμπειρία και όραμα, που αγαπούν τον τόπο μας, είναι καταρτισμένοι και έτοιμοι να ριχθούν στη μάχη για να πάμε τα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη ακόμα πιο μπροστά.
Δουλέψαμε σκληρά τα 4 τελευταία χρόνια και –με τη στήριξή σας– θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια για κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο.
Τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμμετοχή τους. Ευχαριστώ επίσης τον κόσμο που είναι μαζί μας εδώ απόψε, αλλά και εκείνους που σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας συμπαραστάθηκαν στο έργο μας και δούλεψαν μαζί μας, τους εργαζόμενους του Δήμου, αλλά και τους εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε το 16ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Μοσχάτο
Επόμενο άρθροΞεκινούν οι «Μέρες Γαστρονομίας» στο Ηράκλειο