
Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά «Piraeus TeamUp», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά (ΣΔΥΠ), συγκεντρώνει είδη διατροφής, τα οποία θα διατεθούν στα πυροσβεστικά κλιμάκια που επιχειρούν καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, υποστηρίζοντας το απαιτητικό έργο τους.
Στο πλαίσιο της δράσης, καλούνται οι πολίτες να συμβάλουν, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.
Αναλυτικότερα, τα τρόφιμα που μπορούν να προσφερθούν είναι:
Πορτοκαλάδες
Βυσσινάδες
Ατομικοί χυμοί
Αλμυρά κράκερ
Εμφιαλωμένα νερά
Τα είδη, συγκεντρώνονται στο Γραφείο Εθελοντισμού, Δραγάτση 10-12 (Πλατεία Κοραή – Δημαρχείο) έως τις 7 Αυγούστου .
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εθελοντισμού, υπεύθυνη κα Βερυκάκη Ελλάς στο τηλέφωνο 6974-580986 ή στο email: volunteer@piraeus.gov.gr και στο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά, υπεύθυνο κ. Σάμιο Άγγελο στο τηλέφωνο 6944-702894 ή στο email: samiosag@yahoo.gr
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, τόνισε:
«Οι Πυροσβέστες και οι Εθελοντές Πυροσβέστες, δίνουν καθημερινά έναν δύσκολο αγώνα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του φυσικού μας περιβάλλοντος. Αξίζουν τον σεβασμό, την ευγνωμοσύνη και την έμπρακτη στήριξή μας. Καλώ όλους τους δημότες, τους φορείς, τις επιχειρήσεις και κάθε πολίτη που μπορεί να συνεισφέρει, να συμμετάσχουν στη δράση συγκέντρωσης ειδών διατροφής που διοργανώνει το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά “Piraeus TeamUp”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά. Ο Πειραιάς έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρει να στέκεται δίπλα σε όσους προσφέρουν. Είμαι βέβαιος ότι και αυτή τη φορά οι συμπολίτες μας θα ανταποκριθούν με το αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης που τους διακρίνει. Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία».




