Όλα τα οξύτατα θέματα που απασχολούν τα τεχνικά συνεργεία του δήμου Νικαίας-Ρέντη αλλά και γενικότερα ,τέθηκαν κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο επικεφελής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης , Άκης Τούντας.
Όπως ο ίδιος έγραψε σ΄ ανάρτηση του , στα κοινωνικά δίκτυα « συζητήθηκαν θέματα που τους απασχολούν και τέθηκαν υπόψη τους οι προτάσεις οι δικές μας στα δικά τους προβλήματα, αιτήματα και ερωτήματα.
Το προσωπικό πρώτης γραμμής του Δήμου πρέπει να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από την εκάστοτε Διοίκηση και ουδέν κεκτημένο τους να μην απωλένεται.
Δεσμευτήκαμε για την τήρηση των όσων έχουν κατακτήσει με αγώνα μέχρι σήμερα και εδόθη η διαβεβαίωση για περισσότερα κίνητρα αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη σπουδαία προσφορά τους στο Δήμο μας.
Η Παράταξη μας Δημοκρατική Συνεργασία για την Νικαια και τον Ρεντη τους ευχαριστεί για όσα προσφέρουν σήμερα παρά τις ελλείψεις υλικών και προσωπικού και θα είναι στο πλευρό τους ως αυριανή Διοίκηση του Δήμου όπως και στο πλευρό κάθε εργαζομένου και Δημότη της Νίκαιας και του Ρέντη για την επίλυση των προβλημάτων τους και τη διασφάλιση και επαναφορά της εργασιακής ειρήνης»

Προηγούμενο άρθρο” Φωτεινά ” Χριστούγεννα αλλά με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΗ Αθήνα κορυφαίος πολιτιστικός προορισμός στον κόσμο για το 2022