Την αμέριστη στήριξη της , στον αγώνα των εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης, εξέφρασε η ΓΣΕΕ.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «με το οποίο στην ουσία, όπως από την πρώτη στιγμή έχουν επισημάνει, μπαίνουν τα θεμέλια για την ιδιωτικοποίηση του νερού» σημειώνει η ΓΣΕΕ σ΄ανακοίνωση της και προσθέτει:
«Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο κατατέθηκε χωρίς ουσιαστική διαβούλευση και παρά τις δημόσιες αντιρρήσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καταργεί το θεσμικό πλαίσιο των Δ.Ε.Υ.Α αφαιρώντας αρμοδιότητες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και δίνοντας αυξημένες αρμοδιότητες στη Ρυθμιστική Αρχή Νερού και Αποβλήτων, η οποία αναμένεται να προχωρήσει σε συγχωνεύσεις και συνενώσεις στον τομέα παροχής υπηρεσιών ύδατος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Είναι αυτονόητη απαίτηση της ΓΣΕΕ και όλων των εργαζομένων αλλά γενικότερα της ελληνικής κοινωνίας να διαφυλαχθεί ο δημόσιος, κοινωνικός χαρακτήρας του νερού».

Προηγούμενο άρθροΑντ. Λυμπέρης*: Η διοίκηση Νίκα αδιαφόρησε για τη συνέχιση σημαντικών έργων του Π.Τατούλη στην Αργολίδα
Επόμενο άρθροΜεγάλη έκθεση με έργα των κυριότερων Θεσσαλονικέων εικαστικών