Τη δική της – καταστροφική όμως- « Ημέρα της Μαρμότας» ζει σχεδόν κάθε χρόνο η Καλλιθέα .
Για άλλη μια φορά , στην πρώτη νεροποτνή , οι Τζιτζιφιές πλημμύρισαν.
Δημοτική Αρχή Κάρναβου – η οποία σημειωτέον διοικεί το δήμο εδώ και …8χ χρόνια- και Διοίκηση Πατούλη στην Περιφέρεια , μετά από κάθε πλημμύρα πράττουν το ίδιο : Θα, θα , θα ,θα .
Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης « Ενωμένοι Μπροστά» , Κώστας Ασκούνης , καταγγέλλει την « ανικανότητα και αδιαφορία» τους .

Επαναλαμβάνοντας δυο κρίσιμα ερωτήματα , για τα οποία όσες φορές τα έχει θέσει, δεν έλαβε απαντήσεις.
Αναφέρει συγκεκριμένα σ΄ερώτηση του:
« Το ίδιο έργο επαναλαμβάνεται, με τον Ιλισό χθες να «φουσκώνει» και πάλι και τα νερά του να κατακλύζουν τη Λ. Ποσειδώνος, την Πεισιστράτου και τους παρακείμενους δρόμους των Τζιτζιφιών.
Οι πολίτες με κάθε μέσο προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τις περιουσίες τους και αγανακτισμένοι άκουγαν τις αστείες δικαιολογίες από τη Δημοτική Αρχή.
Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι:
– Γιατί η Περιφέρεια Αττικής από το 2020 δεν αξιοποίησε τα 10 εκατ. € που ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών για την εκβάθυνση – διευθέτηση των εκβολών του Ιλισού ποταμού;
– Γιατί ο κ. Κάρναβος εδώ και 3 χρόνια δεν διεκδίκησε και δεν απαίτησε την υλοποίηση του τόσο σημαντικού αυτού έργου, ενώ αντίθετα αναλώνεται σε ανούσια επικοινωνιακά παιχνίδια;
Δυστυχώς, οι πολίτες είναι αυτοί που πληρώνουν τις συνέπειες της αδιαφορίας και της ανικανότητας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής».

Προηγούμενο άρθροΕξαγόρασαν και κατασκευάζουν νέα φωτοβολταϊκά πάρκα στην Κοζάνη τα ΕΛΠΕ
Επόμενο άρθρο