Τα έργα που υλοποιούνται στην Μονεμβασιά και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου, όπως η μαρίνα η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο φετινό καλοκαίρι συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση που είχε, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον αντιδήμαρχο Μονεμβασίας Σταύρο Χριστάκο.
Επιπλέον, γνωστοποίησε ότι ξεκίνησε το προϋπολογισμού 500.000 ευρώ έργο βελτίωσης του οδικού δικτύου από την διασταύρωση της επαρχιακής οδού 42 Νεάπολη – Βελανίδια προς Αγιο Νικόλαο Μονεμβασίας, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες για την συντήρηση και βελτίωση της οδού Μονεμβασιά – Αγιος Φωκάς, έργο προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ που υλοποιείται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Δήμο Μονεμβασίας.
Ακόμη έγινε η δοκιμαστική αφή του φωτισμού στον βράχο της Μονεμβασίας, ενός έργου η υλοποίηση του οποίου προχωρεί με γρήγορους ρυθμούς.

Προηγούμενο άρθροΠ.Καπασσάς* : Το ΒΑΤΙΚΑΝΟ του Δήμου Κορυδαλλού και το «θεάρεστο» έργο του
Επόμενο άρθροΚαταδίκη για την ποιότητα του αέρα στην Αθήνα