Επίθεση Δημοτικού Συμβούλου με υβριστικούς και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος Δημοτικής Υπαλλήλου της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Σιθωνίας καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), η οποία μ΄ ανακοίνωση της καταδικάζει απερίφραστα το απαράδεκτο αυτό περιστατικό.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ , υπογραμμίζει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Νομού Χαλκιδικής, ο εν λόγω Δημοτικός Σύμβουλος είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που επιτίθεται σε βάρος υπαλλήλου,” επιδεικνύοντας σκαιότατη συμπεριφορά και θεωρώντας πώς ο Δήμος είναι «τσιφλίκι» του και οι εργαζόμενοι «κτήμα» του”.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ τονίζει ότι ” σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, πέραν του ότι θα πρέπει να καταδικάζονται άμεσα και κατηγορηματικά, η ανοχή είναι μηδενική. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τον Δήμαρχο Σιθωνίας, αφού τις καταδικάσει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτοβουλίες προκειμένου να σταματήσουν τα συμβάντα έμφυλης βίας που έχουν παρατηρηθεί τελευταίως στο Δήμο του.
Η Ομοσπονδία τάσσεται επίσης στο πλευρό τόσο του Συλλόγου Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Νομού Χαλκιδικής όσο και των Εργαζομένων του Δήμου Σιθωνίας σε περίπτωση που αποφασίσουν να κινηθούν νομικά για να προστατεύσουν τα δικαιώματα τους από τέτοιου είδους ακραίες συμπεριφορές, αλλά και σε κάθε άλλη ενέργεια για την προστασία τους”.

Προηγούμενο άρθροΟ δήμος Νεάπολης-Συκεών, ο πιο καθαρός δήμος
Επόμενο άρθροΦυτεύτηκαν 300 φοίνικες στη Λ.Συγγρού – Oλιστικές παρεμβάσεις αναβάθμισης των νησίδων πρασίνου κεντρικών αρτηριών της Αττικής