Με εκπροσώπους  του ΔΕΔΔΗΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης με στόχο την έγκαιρη αντιμετώπιση θεμάτων που μπορούν να προκύψουν από ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο ΔΕΔΔΗΕ ζήτησε από τον Δήμο να προτεραιοποιήσει τις κρίσιμες υποδομές του, τα κτίρια και τις εγκαταστάσεις του έτσι ώστε να επιτευχθούν τα σωστά αποτελέσματα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολιτικής Προστασίας Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης, Αφροδίτη Μάλαμα και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

 Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

 «Με σταθερά βήματα προχωράμε σε έναν σχεδιασμό πρόληψης και διαχείρισης κρίσεων που μπορούν να προκύψουν από ακραία καιρικά φαινόμενα.  Ζήτημα υψίστης σημασίας είναι η ύπαρξη εναλλακτικών διασυνδέσεων και η επίτευξη απρόσκοπτης ρευματοδότησης, κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης κατάστασης. Η σύγχρονη και ασφαλής λειτουργία της πόλης είναι ευθύνη μας και χρέος μας να επιδιώκουμε τη βελτίωση ζωής της καθημερινότητας των πολιτών».

Ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ  της Περιοχής Πειραιά κ. Αντώνης Αναγνώστου, υπογράμμισε ότι πρόθεση του ΔΕΔΔΗΕ είναι να βρίσκεται σε «ανοιχτό διάλογο» με τον Δήμο, έτσι ώστε με την κατάλληλη προετοιμασία και συνεργασία να αντιμετωπίζονται με επιτυχία θέματα κρίσεων και εκτάκτων αναγκών, καθώς και λοιπά ζητήματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του ΔΕΔΔΗΕ.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγέλλουν αντιεπιστημονικές αυθαιρεσίες των Περιφερειών
Επόμενο άρθροΤα χωροταξικά του Ιλίου στη συνάντηση Κουκουβίνου -Κοσμόπουλου