Την ανάγκη να αποκτήσει η Μεταμόρφωση το δικό της brand name, με συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα ανέδειξε ο επικεφαλής της «Πολιτείας Πολιτών» και υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Νάνος, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
«Η λογική της θεσμικής εκτροπής, της αυταρχικότητας και του one man show, που ακολουθεί ο κύριος Σαραούδας θα κριθεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Το δίλημμα σε αυτές τις εκλογές θα είναι Δημοκρατίας ή αυταρχικότητα…;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νάνος.
Ο ίδιος σχολίασε δεικτικά το πρόσφατο συμβάν με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Φώτη Παπαδόπουλο και το «ζουμάρισμα» της κάμερας του Δ.Σ. στο κινητό του, δηλώνοντας πως οι εξηγήσεις του δημάρχου δεν έπεισαν.
«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατοπήματα σε αυτά τα 22 χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά της Μεταμόρφωσης. Κατά την γνώμη της Πολιτείας Πολιτών δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, όπως θέλησε να το παρουσιάσει ο δήμαρχος», σημείωσε ο κ. Νάνος.
Αναφορικά με τα υπόλοιπα θέματα, ο κ. Νάνος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η καθαριότητα βρίσκεται σε μία καλή κατάσταση, σε αντίθεση με την ανακύκλωση που έχει μείνει πίσω.
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σάββα Νάνου στο παρακάτω link:

Προηγούμενο άρθροTο πρώην ΙΚΑ πήρε ο δήμος Χανίων
Επόμενο άρθροΜέχρι το Σεπτέμβριο έτοιμα δυο σημαντικά λιμενικά έργα στη Μεσσηνία