Νέα όψη αποκτά η περιοχή του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου μέσα από ένα εκτεταμένο πλέγμα παρεμβάσεων που προγραμματίζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Τη σύμβαση για την ανάθεση του έργου υπέγραψε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδη.
Η ολοκληρωμένη ανάπλαση της περιοχής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί ένα έργο που με επίκεντρο μια από τις βασικές υποδομές υγείας της πόλης θα βελτιώσει την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών.

Η περιοχή όπου θα εξελιχθούν τα έργα ανάπλασης βρίσκεται στα όρια της Δ΄ και της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και περιλαμβάνει την οδό Κωνσταντινουπόλεως μπροστά από το νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» καθώς και τις οδούς Κλεάνθους, Μιαούλη, Σόλωνος, Σταματοπούλου, Αλ. Φλέμινγκ, Βαρόνου Χιρς και Κρίτωνος.

Προηγούμενο άρθροΕνίσχυση των ΔΕΥΑ με προσωπικό -έργα και όχι ιδιωτικοποίηση του νερού , ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά
Επόμενο άρθροΓ. Μυλωνάκης: Ζορμπάς και Σταθόπουλος δοκιμάστηκαν και απέτυχαν