Αρχική Δραστηριότητες Παρατάξεων Προσχωρήσεις σε Παχατουρίδη με ανταλλάγματα… «καρέκλες» καταγγέλλει το ΚΚΕ

Προσχωρήσεις σε Παχατουρίδη με ανταλλάγματα… «καρέκλες» καταγγέλλει το ΚΚΕ


Ζητήματα « πολιτικής και ηθικής τάξης» , όπως αναφέρει χαρακτηριστικά , σ΄ανακοίνωση της , η « Λαική Συσπείρωση» Περιστερίου , εγείρονται από την επίσημη « προσχώρηση της παράταξης του κ. Καλαντώνη (άλλος ένας “ανεξάρτητος”) στην δημοτική ομάδα της Διοίκησης Παχατουρίδη», πριν την έναρξη της συνεδρίασης των Δημαιρεσιών.
Τα δυο αυτά ζητήματα , σύμφωνα με τη δημοτική παράταξη του ΚΚΕ είναι :
« Πρώτο: Η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής δημοτικού συμβούλου της «αντιπολίτευσης» στην παράταξη του κ. Παχατουρίδη δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται με πολιτικά ανταλλάγματα για “καρέκλες”. Όπως ο κ.Πλέστης πριν 2 χρόνια εντάχθηκε στην παράταξη της διοίκησης και πλέον φιγουράρει ως πρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου (ΟΠΑΑΠ) έτσι και τώρα ο κ.Καλαντώνης «εκλέχθηκε» στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
Δεύτερο: Πριν δυο χρόνια ο κ. Καλαντώνης εκλέχτηκε και στη διοίκηση (ΟΠΑΑΠ) και μάλιστα ως μέλος παράταξης (με πρόταση και ψήφους) της αντιπολίτευσης. Δυστυχώς ούτε εκεί κράτησε τα προσχήματα αφού με αυτή την ιδιότητα του «έλαβε μέρος» και αποδέχτηκε τη διαβόητη συνεδρίαση-φάντασμα με την οποία απολύθηκαν οι 14 εργαζόμενες στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Ο κ. Καλαντώνης έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί από τη θέση του στο ΔΣ του ΟΠΑΑΠ και να την καταλάβει άλλο μέλος της αντιπολίτευσης. Αυτό υπαγορεύει η στοιχειώδης πολιτική ηθική. Επειδή είναι ξεχασιάρης του το ξαναθυμίζουμε».

Exit mobile version