Αρχική Παραδημοτικά Προς τιμήν του

Προς τιμήν του


Εξαίρεση μοναδική –κυριολεκτικά – σ΄όλη τη χώρα , αποτελεί ο δήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας ,Χρήστος Βρεττάκος , σ΄ότι αφορά τις αναθέσεις προμηθειών και έργων κατά την περίοδο της πανδημίας.Και όταν λέμε εξαίρεση , εννοούμε θετική .
Σ΄αντίθεση με τους συναδέλφους του , ιδιαίτερα ορισμένων κοντινών δήμων, όπως πχ του Κορυδαλλού , της συνδιοίκησης Χουρσαλά-Δημόπουλου, η Δημοτική Αρχή Βρεττάκου έχει να επιδείξει σημαντικότατες επιδόσεις στα θέματα διαφάνειας.
Συγκεκριμένα οι 9 στις 10 προμήθειες ή αναθέσεις κατασκευών έργων , είναι με διαγωνισμό –προσκλήσεις ενδιαφέροντος , όπως τόνισε , ο ίδιος ο δήμαρχος στη συνεδρίαση ( 10/2/2021)του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου .
Όταν αυτό είναι ο …αντίθετος « κανόνας» που ισχύσει σ΄άλλους δήμους.
Επίσης αποδέχθηκε στο « δευτερόλεπτο» τη σημαντική πρόταση που κατέθεσε ο εκ των επικεφαλής της αντιπολίτευσης , Γιώργος Τσιρίδης σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις .
Η πρόταση αυτή προβλέπει και θα ισχύει από τούδε και στο εξής στο Δήμο Κερατσινίου –Δραπετσώνας και για τις περιπτώσεις αυτές να υπάρχει πρόσκληση ενδιαφέροντος και το κυριότερο να αναρτώνται όλες στο «Διαύγεια”

Exit mobile version