Είναι γνωστό ότι ο δήμος Νικαίας , δεν είναι από εκείνους που διακρίνονται , στις νέες τεχνολογίες.
Γι αυτό ίσως δεν είναι να απορεί κανείς , ότι αν και έχουν παρέλθει τρεις και πλέον μήνες…ακόμη περιμένουμε , την « επίσημη θέση του» , που είχαμε ζητήσει , για τα όσα πρωτοφανή και …ασύλληπτα ότι συμβαίνουν στην πόλη, δημόσια κατάγγειλε τότε ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας , Βαγγέλης Βότσης . Και συγκεκριμένα καταπάτηση , όπως ανάφερε , δημόσιου χώρου έκτασης …4-5 στρεμμάτων , ακόμη και δρόμου , δίπλα στον Κηφισό !
Εκτός κι αν μας στάλθηκε με « ταχυδρομικό περιστέρι» , το οποίο ακόμη …να φθάσει.
Το σημαντικότατο αυτό θέμα , ο ίδιος ο κ. Βότσης , το είχε θέσει …από τον Οκτώβριο , σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και το επανέφερε στη συνεδρίαση της 18ης Νοεμβρίου , λέγοντας τα εξής , σύμφωνα με τα πρακτικά : « Έχουν περάσει 40 μέρες από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν έχω πάρει καμία απάντηση στο θέμα της καταπάτησης τεσσάρων-πέντε στρεμμάτων στην περιοχή του Ρέντη, κάτω από τις γραμμές του τρένου, δίπλα από τις γραμμές του τρένου, πάνω στο οδόστρωμα, από ιδιωτική εταιρεία. Δεν είναι λειτουργία».
Από την πλευρά του , ο δήμαρχος Γ. Ιωακειμίδης , ανάφερε σύμφωνα με το επίσημο απομαγνητοφωνημένο πρακτικό της συνεδρίασης της 18ης Νοεμβρίου « … Η απάντηση υπάρχει, την απάντηση τη δώσαμε σε εφημερίδα που ενδιαφέρθηκε και καλύφθηκε πλήρως…»
Αλήθεια, σε ποια « εφημερίδα»;
Εκτός αν εννοεί « εφημερίδα» …ιστοσελίδα. Έστω κι έτσι όμως ποια ιστοσελίδα εννοεί και για την οποία «διαβεβαίωσε» το Δημοτικό Συμβούλιο;
Εμείς πάντως απάντηση , όπως προαναφέραμε ακόμη ΔΕΝ πήραμε παρότι επίσης μας « διαβεβαίωναν» ότι θα λάβουμε.

Προηγούμενο άρθροΜπ. Παπαδόπουλος : Όχι στην κατάργηση των ανταποκριτών του ΟΓΑ- eΕΦΚΑ
Επόμενο άρθροΓ. Πατούλης :8 αλήθειες για τη διαχείριση της κακοκαιρίας από την Περιφέρεια Αττικής*