“Πολυπληθής” σε σχέση μ΄άλλες χρονιές ήταν φέτος η παρουσία του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ενός Δήμου που η πολιτική του ηγεσία ( Δήμαρχος , αντιδήμαρχοι κλπ) σε κάθε αίτημα που τίθεται για χρηματοδότηση έργων ή δράσεων από ιδίους πόρους επικαλούνται μονίμως …οικονομική στενότητα.
Εξάλλου είναι γνωστό και το πόσο ΜΗ αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον έχει πλέον οι ΔΕΘ.
Οι κατ΄έτος διοργανώσεις της , έχουν ουσιαστικά μετατραπεί πχ για την Αυτοδιοίκηση σε φόρουμ κομματικών και προσωπικών δημοσίων σχέσεων και δίχως κανένα ενδιαφέρον για το Θεσμό.
Γι αυτό ας απαντήσει η Διοίκηση Μαραγκάκη:
1. Όσοι μετέβησαν στη ΔΕΘ πήγαν με δικά τους έξοδα ή πληρωμένα από το Δήμο;
2. Πόσο συνολικά στοίχησε η μετάβαση τους;
3. Πήγε όποιος ήθελε ; Ή υπήρχαν “κριτήρια” και ποιά ήταν αυτά;
4. Ποιός είναι ο απολογισμός της παρουσίας τους ; Συμμετείχαν ή παρακολούθησαν συζητήσεις και οτιδήποτε άλλο; Και ποιές;
5. Θα ενημερώσουν αναλυτικά γι αυτές όπως οφείλουν το Δημοτικό Συμβούλιο;
6. Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος , κ. Μαραγκάκης ,θα ζητήσει να τεθεί θέμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς στην Αυτοδιοίκηση από την ομιλία του πρωθυπουργού;Αυτός εξάλλου δεν ήταν ο “σκοπός” της μετάβασης τους ;Εκτός κι αν θεωρούν ότι ήταν μια τριήμερη απόδραση τους με τα έξοδα πληρωμένα από τους πολίτες.

Προηγούμενο άρθροΑκόμη στενότερη η συνεργασία Δήμου Χανίων- Πολυτεχνείου Κρήτης
Επόμενο άρθροΣ΄εξέλιξη 200 έργα διαχείρισης λυμάτων- Για άρδευση το νερό από τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων *