Κατηγορηματικά διέψευσε με δήλωση του , στην ιστοσελίδα μας, ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ- Newsta.gr, ο δήμαρχος Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης ,Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ και συγκεκριμένα στην στήλη ” Βηματοδότης”, την Κυριακή ,που αναφερόταν σ΄εκείνον σχετικά με την ΚΕΔΕ.
Συγκεκριμένα , το δημοσίευμα ανέφερε ότι ενόψει της ανάδειξης νέας ηγεσίας της ΚΕΔΕ , είχε κοινή συνάντηση σε …ταβέρνα –και μάλιστα της περιοχής τους-, με τον ομόλογο του , δήμαρχο Γλυφάδας , κ. Παπανικολάου και με σημαίνοντα αθλητικό παράγοντα , υπονοώντας τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ , κ. Μελισσανίδη.
Ο κ. Κωνσταντέλλος , τόνισε στην ιστοσελίδας μας ότι ουδέποτε πραγματοποιήθηκε τέτοια συνάντηση ή έχει γίνει οποιαδήποτε σχετική συζήτηση.
Σ΄ότι αφορά δε τον αθλητικό παράγοντα , επισήμανε ότι είχε μια τυχαία συνάντηση σε κοινωνική εκδήλωση πριν από πολλούς μήνες.Η οποία φυσικά ήταν πολύ πριν τις Δημοτικές Εκλογές και ουδείς γνώριζε τι θα έβγαζαν τα αποτελέσματα , πολύ δε περισσότερο σ΄ότι αφορά την ΚΕΔΕ. Δεδομένου μάλιστα ότι η ΝΔ είχε ανακοινώσει όταν αν επανεκλεγόταν δήμαρχος, ο Κώστας Μπακογιάννης, αυτός θα ήταν η επιλογή της , για τη θέση του προέδρου της ΚΕΔΕ.
Το εν λόγω δημοσίευμα , προκάλεσε ωστόσο ιδιαίτερη εντύπωση, ερωτηματικά και άλλες σκέψεις ,σ΄όσα αυτοδιοικητικά στελέχη το διάβασαν .
Τόσο για τη χρονική στιγμή που γίνεται όσο και σ΄εκείνους που αναφέρεται-«στοχοποιεί» αλλά και κυρίως και για όσους …ΔΕΝ αναφέρεται.
Ειδικότερα :
– Η παρουσίαση ως ” κλειδωμένης” ουσιαστικά από την ΝΔ και προσωπικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργός, της επαναυποστήριξης στον νυν πρόεδρο της ΚΕΔΕ , κ. Κυρίζογλου , για την ηγεσία του θεσμικού οργάνου της Αυτοδιοίκησης . Όταν μόλις το καλοκαίρι , η ΝΔ , μ΄επίσημη ανακοίνωση της , ανέφερε ότι η εκλογή του είχε συγκεκριμένη ημερομηνία …λήξεως.
– Η επίκληση και δήθεν ανάμειξη ισχυρού αθλητικού παράγοντα ( με ποιόν σκοπό άραγε;) στις διεργασίες για την εκλογή της νέας ηγεσίας της ΚΕΔΕ
– Η αποσιώπηση παράλληλα παντελώς , της υποψηφιότητας για τη θέση αυτή , άλλου δημάρχου επίσης της Αττικής .Ο οποίος, έχει εξωτερικεύσει την επιθυμία του και έχει ήδη επιδοθεί σε μπαράζ συναντήσεων με ομολόγους του.Δημάρχου.
Αιρετοί με τους οποίους συνομιλήσαμε, διερωτώνταν:
– Ποιο είναι τελικά το ” διακύβευμα” των εκλογών αυτών , ώστε ισχυρά κέντρα – ξένα προς την αυτοδιοιίκηση – να επιδιώκουν να τα τα επηρεάσουν;
– Ποιος ή ποιοι εναντιώνονται σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα Κωνσταντέλλου; ΓΙΑΤΙ;
– Και το κυριότερο … ΠΟΙΟΣ ή ποίοι επωφελούνται απ΄όλα αυτά;

Προηγούμενο άρθροΘρηνεί η Αυτοδιοίκηση ένα μαχητή της
Επόμενο άρθρο