Άνανδρη επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε το Δημαρχείο Αιγάλεω τις
πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 22/7. Οι δράστες προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές εξωτερικά του ισογείου και στην είσοδο του κτηρίου, ενώ επιτέθηκαν λεκτικά και στον υπάλληλο φύλακα, ο οποίος βρισκόταν στον
χώρο της εισόδου.

Ο Δήμος Αιγάλεω καταδικάζει «απερίφραστα την αναίτια επίθεση. Οποιαδήποτε μορφή βίας δεν μπορεί να είναι ανεκτή».

Καταδικάζει η ΚΕΔΕ

Την απόλυτη στήριξή της στο Δήμαρχο Αιγάλεω, Γιάννη Γκίκα , εξέφρασε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) , καταδικάζοντας απερίφραστα την αναίτια , όπως χαρακτηρίζει αυτή επίθεση.

«Στη Δημοκρατία μας δεν έχουν θέση αυτού του είδους οι πρακτικές. Η καταστροφή δημόσιας περιουσίας δεν υπηρετεί κανένα κοινωνικό όφελος, αντίθετα στρέφεται σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών. Οποιαδήποτε δε μορφή βίας σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι ανεκτή» υπογραμμίζει η ΚΕΔΕ στην ανακοίνωση της .

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ενωμένοι απέναντι στη βία

Την απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης κουκουλοφόρων στο Δημαρχείο Αιγάλεω εξέφρασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Ειδικότερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης τονίζει ότι συμπαραστέκεται στον Δήμαρχο Αιγάλεω και τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο σημειώνοντας ότι «όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να τρομοκρατήσουν την τοπική κοινωνία δεν θα τα καταφέρουν». «Είμαστε ενωμένοι απέναντι στη βία», καταλήγει.

Προηγούμενο άρθροΓίνεται το μεγαλύτερο διαστημικό κόμβο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου Κορινθίας
Επόμενο άρθρο“ Πόλεμο” κατά των εμπόρων “λευκού θανάτου” στην Αθήνα , ζήτησε ο Μπακογιάννης