Να ενημερωθεί πλήρως το Δημοτικό Συμβούλιο για την ένταξη , όπως ανακοινώθηκε τεσσάρων σχολικών κτιρίων της Γκράβας (40ο Γυμνάσιο/Λύκειο και 24ο Γυμνάσιο/Λύκειο) στο ” πρόγραμμα για ασφαλή σχολεία, αντισεισμική, αντικεραυνική, αντιπλημμυρική θωράκιση” της Περιφέρειας Αττικής, ζήτησε ο επικεφαλής της ” Λαικής Συσπείρωσης , Νίκος Σοφιανός, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος.
Ο κ. Σοφιανός επισήμανε ότι τα συγκεκριμένα σχολικά συγκροτήματα είχαν ενταχθεί σε αυτό το πρόγραμμα και το 2016 που όμως τότε δεν υλοποιήθηκε.
“Θα θέλαμε να ενημερώσετε το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα που θα έχει, καθώς και να ενημερωθούμε αν έχει γίνει συζήτηση με τους Διευθυντές των Σχολείων και με τις τριμελείς επιτροπές που έχουν την ευθύνη για κάθε σχολικό συγκρότημα, ώστε αιτήματα των σχολικών κοινοτήτων να ενταχθούν σε αυτό το πρόγραμμα και σε αυτό τον σχεδιασμό” είπε.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η κατασκευή υδατοδρομίου στην Σκύρο- Σειρά παίρνουν της Σκοπέλου, Αλοννήσου, Καλαμάτας και Κυλλήνης
Επόμενο άρθροΈργα 10 εκατ, ευρώ στο νοσοκομείο Καλαμάτας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου