Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων , Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε με τον κ. Θεόδωρο Παπαβλασσόπουλο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΑΝΙΟΝ, καθώς και με τα στελέχη της εταιρείας. Στη συζήτηση παραβρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Καινοτομίας κα. Αιμιλία Μόσχου.
Ο Περιφερειάρχης, ο οποίος μέχρι τώρα είναι και ο Πρόεδρος της εταιρείας, ζήτησε και είχε μια ευρεία ενημέρωση αναφορικά με τις δυνατότητες αξιοποίησης του προγράμματος leader της περιοχής μας, σε σχέση με έργα που θα ήθελαν να προωθήσει η Περιφέρεια. Σημειώνεται ότι στην εμβέλεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων εντάσσονται και άλλες 2 εταιρείες. Η μία εξ αυτών καλύπτει το χώρο Κέρκυρας-Λευκάδας και η δεύτερη καλύπτει Κεφαλονιά-Ιθάκη. Τέλος υπάρχει μια ακόμα εταιρεία που καλύπτει τη Ζάκυνθο. Άρα η συζήτηση εστιάστηκε και στα 3 leader που αφορούν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Οι επαφές θα συνεχιστούν αμέσως μόλις διευκρινιστεί και δημοσιευτεί το θεσμικό πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου, ούτως ώστε να δοθεί η ευκαιρία της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης των δυνατοτήτων που παρέχει το πρόγραμμα.

Προηγούμενο άρθροΣτο νέο ΕΣΠΑ να ενταχθεί το μεγάλο έργο αξιοποίηση του πολιτιστικού κτηρίου Ξενία Άρτας ζητά ο δήμος
Επόμενο άρθροΠρωτιά του Δήμου ΒBB: Καφέ κάδοι σε όλα τα σχολεία του Δήμου