Home Δραστηριότητες Παρατάξεων Πιέζει τον Μίχο ο Γιάγκας για φυσικό αέριο στα σχολεία της Αγ....

Πιέζει τον Μίχο ο Γιάγκας για φυσικό αέριο στα σχολεία της Αγ. Βαρβάρας

Να αναλάβει η Διοίκηση Μίχου , πρωτοβουλία , όπως κάνουν και άλλοι δήμοι της περιοχής για επέκταση του φυσικού αερίου στην Αγ. Βαρβάρα , ζητεί μ΄ανακοίνωση του, ο επικεφαλής της παράταξης « Αγία Βαρβάρα –Δυνατή Πόλη» , Μιχάλης Γιάκας ,
«Είναι επιτακτική η ανάγκη» τονίζει και προσθέτει: «Ας κάνει επιτέλους κάτι ουσιαστικό για τους κατοίκους και ας πάψει να αυτοθαυμάζεται για το τίποτα που κάνει».
Σύμφωνα με τον κ. Γιάγκα , σήμαρα , τα περισσότερα σχολεία της πόλης , δεν έχουν σύνδεση με το φυσικό αέριο ενώ τα χρήματα για το ακριβό πετρέλαιο είναι περιορισμένα.
«Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρά το γεγονός ότι από τη διασταύρωση των οδών Ελ. Βενιζέλου και 28ης Οκτωβρίου διέρχεται αγωγός, τα σχολεία του σχολικού συγκροτήματος δεν έχουν συνδεθεί με το φυσικό αέριο για να μπορούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να επιτελέσουν το έργο τους σε ανθρώπινες συνθήκες.
Παράλληλα, ενώ πολλά διαμερίσματα έχουν υποδομή για χρήση φυσικού αερίου, δεν μπορούν να συνδεθούν γιατί δεν διέρχεται ο αγωγός από τον δρόμο που βρίσκονται, και επίσης πολλοί κάτοικοι θέλουν να κάνουν χρήση φτηνής πρώτης ύλης για θέρμανση αλλά δεν τους παρέχεται η δυνατότητα» , αναφέρει ο κ. Γιάγκας .

Exit mobile version