Με μια κίνηση ύψιστης πολιτικής ευθύνης και σεβασμού τόσο προς τον ίδιο το θεσμό της Αυτοδιοίκησης όσο και ως προς όλους τους συμπολίτες της , τους οποίους για 4 χρόνια είχε την τιμή να εκπροσωπήσει ως δήμαρχος , η Δήμητρα Κεχαγιά , πέταξε το « γάντι» σ΄ όσους τη συκοφαντούν, όπως αναφέρει , τη Δημαρχική της θητεία.
Ζήτησε να διενεργηθεί εξονυχιστικός έλεγχος στο Δήμο Πεντέλης , από την Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας, για την τετραετία που ήταν Δήμαρχος.
Δεν είναι τυχαίο ότι ΟΥΔΕΙΣ άλλος από τους αποτυχόντες δημάρχους των εκλογών του Οκτωβρίου , έχει ζητήσει κάτι ανάλογο.
Όπως επίσης είναι γνωστό για την ποιότητα και σε βάθος ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΣ ελέγχους που διενεργεί η Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας.
Αναφέρει συγκεκριμένα σ΄ανακοίνωση της, η παράταξη « ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» της Δήμητρας Κεχαγιά:
«Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ από το ξεκίνημα της θητείας της στον Δήμο Πεντέλης κινήθηκε με πλήρη διαφάνεια σε ό,τι αφορά την οικονομική διαχείριση και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε ό,τι αφορά την παραγωγή έργου. Γι’ αυτό και σήμερα αισθάνεται υπερήφανη για όλα όσα έγιναν στον Δήμο Πεντέλης την τετραετία 2019 – 2023, τα οποία όχι μόνο άλλαξαν την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά έθεσαν τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη των τριών δημοτικών κοινοτήτων μας.
Δυστυχώς, η διοίκηση της κ. Κοσμοπούλου, μιας και στερείται οποιουδήποτε προγραμματισμού και οράματος για τον Δήμο μας, επιλέγει αυτό στο οποίο «μπορεί καλύτερα». Δηλαδή, τις συκοφαντίες, τις διαδόσεις και τα ψέματα, προκειμένου να μηδενίσει το έργο που παράχθηκε τα προηγούμενα χρόνια και να σπιλώσει το πρόσωπο της πρώην δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά.
Μάταιος κόπος, αφού η πραγματικότητα δεν διαψεύδεται και ούτε προσαρμόζεται στα… μέτρα της κ. Κοσμοπούλου. Κάτι το οποίο θα φανεί ξεκάθαρα και από τα αποτελέσματα του ενδελεχούς διαχειριστικού ελέγχου της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου για την περίοδο 2019-2023, τον οποίο αιτήθηκε ήδη από τις 16 Απριλίου 2024 η ίδια η πρώην δήμαρχος Δ. Κεχαγιά στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας.
Γιατί στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε τίποτα στο σκοτάδι, ούτε να επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε να παραπλανά τους πολίτες, προκειμένου να κρύψει τη δική του ανικανότητα παραγωγής έργου».

Προηγούμενο άρθροΗ σαρωτική εφαρμογή στα δάση του ANTINERO πλήττει βαριά την πανίδα καταγγέλλουν οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Επόμενο άρθροΧτίστηκαν στη Σαντορίνη μισό εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα την τελευταία 5ετία στη Σαντορίνη -Δήμαρχος :Να μπει επιτέλους ένα στοπ