Σε μια υποψηφιότητα , η οποία απεμπολεί εξαρχής οποιαδήποτε πιθανή περίπτωση νίκης , στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου , στην Περιφέρεια Αττικής , παρουσιάζεται από διαρροές και δημοσιεύματα ότι καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές , έχει καταλήξει (;) να υποστηρίξει τον νυν δήμαρχο Νικαίας ,Γιώργο Ιωακειμίδη , για υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής.
Απέναντι στην ισχυρότατη υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Αττικής , Γιώργο Πατούλη αλλά και τη βέβαιη από πλευράς ΠΑΣΟΚ άλλης υποψηφιότητας , η τυχόν κάθοδος του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Ιωακειμίδη , ο οποίος σημειωτέον διανύει πλέον την έβδομη δεκαετία της ζωής του , δεν έχει καμία πιθανότητα επικράτησης.
Η τρέχουσα θητεία του κ. Ιωακειμίδη , στο δήμο Νίκαιας , χαρακτηρίζεται από καταιγίδα καταγγελιών σε βάρος των « πεπραγμένων» της διοίκησης του. Κάθε σχεδόν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι « φωτιά». Και έχει αξία να υπογραμμιστεί ότι στις καταγγελίες εκείνοι που πρωτοστατούν είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ και η παράταξη του πανεπιστημιακού καθηγητή Άκη Τούντα, της μείζονος μειοψηφίας.
Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 , παρότι εξελέγη από τον πρώτο γύρο , η αποχή ήταν περίπου της τάξεως του 55%. Κάτι που φυσικά δεν συνάδει με « φωτοστέφανο» ούτε « επιδοκιμασία» του « έργου» του.
Και αυτό σε συνάρτηση με το μηδαμινό έργο που επιτελεί κάθε χρόνο, όπως “ομολογείται”στους προυπολογισμούς του δήμου.
Ένα επίσης επιπρόσθετο στοιχείο της πολύ αδύναμης αυτής επιλογής για υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής είναι ότι ο νυν δήμαρχος Νικαίας , είναι άγνωστος σ΄όλες τις άλλες περιοχές και τις τοπικές κοινωνίες της Αττικής ενώ ακόμα και στην Περιφερειακή Ενότητα του Πειραιά , με όσα του καταλογίζονται από την αντιπολίτευση στο δήμο του , έχει απομειωθεί η όποια θετική εκτίμηση υπήρχε.

Προηγούμενο άρθροΠολυήμερο αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Αθήνα με 67 εκδηλώσεις
Επόμενο άρθροΘεματικό πάρκο ΑΜΕΑ στο Ελληνικό