Επαληθεύτηκε, τονίζει το ΠΑΣΟΚ , η πρόβλεψη του , ότι 40.000 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών,θα παρέμεναν εκτός δομών το σχολικό έτος 2022-2023.
Σ΄ανακοίνωση του , ο αρμόδιος επικεφαλής τομέα του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Βοιωτίας ,αναφέρεται στην ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τα voucher στους παιδικούς σταθμούς του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για την περίοδο 2022 – 2023.
“40.000 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, παραμένουν εκτός δομών το σχολικό έτος 2022-2023″ τονίζει και προσθέτει:”Η μη ορθολογική κατανομή ανάλογα με τις ανάγκες των γεωγραφικών περιοχών οδήγησε σε σοβαρές απώλειες, αποδεικνύοντας την ανικανότητα της Κυβέρνησης να σχεδιάσει και να διαχειριστεί αποτελεσματικά το ζήτημα.Για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όλα τα παιδιά πρέπει να ενταχτούν στους παιδικούς, βρεφικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ. Έτσι ασκείται ουσιαστική κοινωνική πολιτική”.

Προηγούμενο άρθροΣτα Χανιά ειδικά επιστημονικά προγράμματα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες
Επόμενο άρθροΔωρεάν εξετάσεις κορωνοϊού στη Σκύδρα