Το Πάσχα πλησιάζει. Το θείο μήνυμα που εκπέμπει έχει ως αποδέκτες όλες κι όλους μας. Το βαθύ και ουσιαστικό του νόημα βρίσκει αντίκρισμα και γίνεται αληθινό μέσα από πράξεις κι εκδηλώσεις αγάπης, προσφοράς, φροντίδας κι αλληλεγγύης.
Ο Δήμος Σκύδρας, στο πλαίσιο αυτό, υλοποιεί και φέτος τη δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους» προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα διανεμηθούν ενόψει της γιορτής του Πάσχα στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες του.
Προσκαλεί και προτρέπει λοιπόν, τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες του να προσφέρουν κάθε είδους τρόφιμα (συσκευασμένα, μακράς διάρκειας) και σε όποια ποσότητα θέλουν και μπορούν.
Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται έως την Τρίτη 20 Απριλίου 2021, από τις 09:00΄έως τις 14:30΄, στα εξής σημεία:
1)Σκύδρα: στο ειδικό περίπτερο μπροστά από το Δημαρχείο, όπου η συλλογή θα γίνεται και το Σάββατο 17 Απριλίου 2021τις ίδιες ώρες.
2)Σκύδρα:στο ΚΕΠ Υγείας που βρίσκεται στο χώρο του Πολύκεντρου (ΚΕΠ – Δημοτική Βιβλιοθήκη – Εφορία κ.ά.), οδός Παύλου Μελά 46.
3)Καλή: στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας.