Εγκληματική αμέλεια από πλευράς δήμου Καλλιθέας κάλλιστα μπορεί ο καθένας να ισχυριστεί ότι συνιστούν αυτό που συνέβη τις τελευταίες ημέρες.
Δεδομένου ότι μόλις πριν ένα μήνα , η πόλη θρήνησε τον άδικο χαμό του αντιδημάρχου της ,Λάζαρου Λασκαρίδη. ο οποίος κατέπεσε στο κενό από μπαλκόνι δημοτικού κτιρίου , του οποίου τα κάγκελα είχαν σαπίσει και υποχώρησαν , ( άραγε τι γίνεται η έρευνα των Αρχών ; ) θα περίμενε κανείς ότι ΠΑΡΑΥΤΑ , η Δημοτική Αρχή Κάρναβου , θα είχε συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις της :
Προβαίνοντας, σε εξονυχιστικούς ελέγχους σ΄όλα τα δημοτικά της κτίρια . Και θα είχε ΗΔΗ εντοπίσει και δρομολογήσει την αποκατάσταση ζημιών . Και όπου αυτό θα απαιτούσε χρόνο , θα είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ή θα είχε αποκλείσει την πρόσβαση σε πολίτες μέχρι να γίνουν οι σχετικές επισκευές.
Αυτό το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για κάθε Δημοτική Αρχή, απ΄ότι φαίνεται στην Καλλιθέα δεν έχει γίνει .
Έτσι προ ημερών από Θαύμα πραγματικά , η πόλη δεν θρήνησε μια νέα θανατηφόρα τραγωδία και αυτή τη φορά με θύματα παιδιά.
Όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης « Προοπτική Ζωής» και πρώην δήμαρχος Κώστας Ασκούνης « πριν από λίγες ημέρες, στην αίθουσα της Ενόργανης Γυμναστικής, που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, έπεσε από την οροφή μία Σκουριασμένη Μεταλλική Μπάρα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιο παιδάκι».
Ασκούνης
Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Ασκούνης στη σχετική ανακοίνωση του , που έχει τίτλο «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ» :
« Αν και έχει περάσει ένας μήνας από τον τραγικό θάνατο του Αντιδημάρχου φαίνεται ότι αυτό δεν τους έγινε μάθημα.
Πριν από λίγες ημέρες, στην αίθουσα της Ενόργανης Γυμναστικής, που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, έπεσε από την οροφή μία Σκουριασμένη Μεταλλική Μπάρα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιο παιδάκι.
Θα περίμενε κανείς ότι η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας θα είχε δείξει την πρέπουσα ευαισθησία και θα είχε προβεί ΑΜΕΣΑ σε ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ όλων των δημοτικών εγκαταστάσεων, όπως ζητήσαμε με έμφαση από τον Δήμαρχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 16/05/2023.
Δυστυχώς, κυριαρχούν η ανικανότητα, η αδιαφορία και η εγκατάλειψη.
Πλέον δεν είναι απλά ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ… πλέον είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΟι μαθητές των Σερρών γνώρισαν την ιστορία των Οινουσσών και ενημερώθηκαν για τις ναυτικές σπουδές