Υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Ιωνίας , το αίτημα της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» του Παναγιώτη Μανούρη , που ζητούσε τη διευκόλυνση και τη μεταφορά των ηλικιωμένων δημοτών , προς το Νοσοκομείο Αγία Όλγα για τον εμβολιασμό τους.
Γνωρίζοντας ότι για αρκετούς δημότες υπάρχει δυσκολία μετακίνησης, ο κ. Μανούρης πρότεινε τα εξής:
Α) Να δίνεται η δυνατότητα σε όσους ασθενείς δεν μπορούν από μόνοι τους να πάνε στο Κέντρο Εμβολιασμού να επικοινωνούν με ένα τηλέφωνο που θα ανακοινωθεί, από το Δήμο άμεσα .
Β) Να επικοινωνήσει ο Δήμος με όλους τους δημότες μας με ειδικές ανάγκες και να ενημερωθεί αν υπάρχουν προβλήματα μετακίνησης.
Γ) Να βρεθεί άμεσα λύση για τη μεταφορά των δημοτών, που χρήζουν βοήθειας για την μετακίνησή τους στο Κέντρο Εμβολιασμού. Αν είναι απαραίτητο να μισθωθεί και ασθενοφόρο με εκπαιδευμένο πλήρωμα για το διάστημα αυτό.
«Επειδή, η Δημοτική Αρχή δεν εκτελεί όλες τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, ευχόμαστε αυτή τη φορά να καταλάβει πόσο σοβαρό είναι το θέμα και να εφαρμόσει πλήρως και άμεσα την απόφαση που ελήφθη» τονίζει στη σχετική ανακοίνωση της , η παράταξη Μανούρη.