Η ηγεσία του δήμου Κερατσινίου ( Χρ. Βρεττάκος , δήμαρχος και Κ. Τσεφαλάς , γενικός γραμματέας) θέλει δεν θέλει , « θα υποχρεωθεί σε διάλογο» για τον Οργανισμό Εσωτερικής Λειτουργίας του Δήμου, τονίζει σ΄ανακοίνωση της , η δημοτική παράταξη « Κερατσίνι- Δραπετσώνα Αλλάζουμε» του Π. Καμά .
Στην ανακοίνωση της , η παράταξη Καμά καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής , να το επιβάλλει χωρίς διάλογο αλλά και τις ανακρίβειες , όπως γράφει , του σχετικού φυλλαδίου , που ο ίδιος ο δήμαρχος μοίραζε στους εργαζομένους του δήμου
Διάλογος δεν είναι και «δεν γίνεται» σημειώνει ,» όταν μας παραδίδεται στις Δημοτικές Παρατάξεις, ένα ογκώδες κείμενο στο οποίο πρέπει να απαντήσουμε σε μία εβδομάδα. Όταν αυτό το κείμενο αιφνιδιαστικά τροποποιείται δύο μέρες πριν τη ψήφισή του από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Διάλογος δεν γίνεται όταν οι Δημοτικές Παρατάξεις δεν γνωρίζουν τις απόψεις της υπηρεσίας και τα Πρακτικά της Επιτροπής συγγραφής του Κανονισμού.
Διάλογος, δεν γίνεται, όταν η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει τη διαδικασία ως επιβολή προειλημμένων αποφάσεων, όταν οι ημέτεροι ευνοούνται σκανδαλωδώς..
Ο Δήμαρχος και ο Γενικός του Γραμματέας, ο κύριος Τσεφαλάς θα υποχρεωθούν σε διάλογο. Το τέντωμα του σχοινιού, θα το οδηγήσει να σπάσει. Αυτή όμως που θα στροβιλιστεί, θα είναι η Δημοτική Αρχή» προειδοποιεί.

Προηγούμενο άρθρο2,3 εκατ. ευρώ σε μικρές επιχειρήσεις από το δήμο Αθηναίων για την ενεργειακή τους αναβάθμιση
Επόμενο άρθροΝέα αιμοδοσία στην Αθήνα διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής